Wsparcie dla Pawła

"Wsparcie dla Pawła" - Paweł Wichrowski ma 30 lat. Od trzech lat swoje życie zawodowe związał z policją. Zapalony sportowiec. Trenował piłkę nożną, boks, judo oraz brazylijskie ju-jitsu, osiągając sukcesy w tym nawet mistrzostwo Polski w swojej kategorii. Jako magister wychowania fizycznego trenował dzieci oraz prowadził zajęcia w przedszkolach z najmłodszymi.

Zawsze chciał robić coś ważnego, praca w Policji i służbach specjalnych była jego calem. Ambitny, dążący do celu z marzeniami, z kochającą żoną i planami na przyszłość.

Niestety świat runął 14.12.2020 podczas ćwiczeń, w trakcie których spadł z dużej wysokości. Poważne obrażenia w tym krwiak mózgu, połamane nogi w tym złamanie otwarte, obrzęk płuc, połamana twarzoczaszka. Paweł przeszedł już dwie operacje, czeka go kolejna. Leży pod respiratorem i walczy o życie.

Gdy tylko jego stan zostanie ustabilizowany będzie potrzebna długoterminowa rehabilitacja a także leki i inne niezbędne potrzeby pomagające w powrocie do sprawności . To wszystko generuje koszty, które dla młodego małżeństwa są niewyobrażalne. Zróbmy wszystko aby Paweł wrócił jak najszybciej do pełnego zdrowia.

Dlatego każda złotówka będzie potrzebna którą możesz przekazać dla Pawła na konto:

z dopiskiem: Darowizna - Wsparcie dla Pawła

adres biura: